Консултантски услуги


Формиране на компании
Данъчни консултации
Международни
операции

- Основаване на компании
- Придобивания
- Ликвидации


- Данъчно счетоводство
- Корпоративни данъци
- Международни данъци
- Навлизане на чужди пазари
- Данъчни планиране
- Корпоративни преструктуриранеLeinonen предлага широка гама от професионални консултантски услуги, както като част от пакета счетоводни услуги, така и като отделна услуга. Разрешаването на предизвикателни бизнес ситуации в полза на нашите клиенти е естествена част от международната ни дейност. Всички запитвания се обсъждат и договарят в зависимост от специфичния случай – поставянето на ясни и измерими цели за всеки проект гарантират за достигането до желаните от нашите клиенти резултати. 

Формиране на нови компании е основна част от функциите на Leinonen, стремящи се да подпомагат на влизането на нови пазари. Ние можем да основаваме, прекратяваме или ликвидираме предприятия от името на клиента.

Данъчните консултации в Leinonen са естествено свързани с нашите счетоводни услуги. Данъчните регулации за международни бизнеси се променят постоянно, а дори и за компании опериращи в една държава правилата могат да са сложни в зависимост от вида на дейност. Изчисляване на данъчни задължения, изготвяне на декларации, консултации за оптимизация са основните области, в които можем да помогнем на клиентите си.

Консултациите по международни операции имат за цел да помогнат на бизнесите да успеят на международните пазари. Новите места на дейност могат да повдигнат нови въпроси и предизвикателства за всяка компания. Международните операции могат да имат влияние върху данъчните задължения, финансовите отчети, заплатите и много други области, за които ние можем да предоставим познанията и опита си. Присъствието ни в десет европейски държави ни позволява да имаме задълбочено разбираме за международните и местни изисквания.

За повече информация или за изготвяне на оферта се свържете с нашия офис.

:

Приемаме утрешните предизвикателства днес


ПОКАНА ЗА БЕЗПЛАТЕН СЕМИНАР

Осигурителни права при командироване на служители в други държави-членки на Европейския съюз – процедури, формуляри и образци, практики.

7-ви ноември (вторник) 2017, 14:00ч

В зала Б, Българска Търговско-Промишлена Палата

ВИЖ ПРОГРАМАТА

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА

Местата са ограничени и се допускат до двама представители от фирма.

Бизнесът движи промяната в България

България е една от най-стабилните икономики в региона в периода на кризата и е новата аутсорс- дестинация на Европа, привличайки все повече инвеститори със своята висококвалифицирана работна ръка, ниски цени, ниски данъци и неразкрит бизнес потенциал. 

Оутсорсване на услугите, неприсъщи на основната дейност на фирмата е икономически обосновано и тенденция не от скоро. С нашите счетоводни бизнес услуги, администриране на заплати и данъчни консултации, Вие можете да се концентрирате върху ключовите аспекти на Вашия бизнес и да сте спокойни за съответствието му с непрекъснато променящите се регулаторни изисквания.  

С нашето международно присъствие в единадесет страни и нашия опит с българската административна, юридическа и икономическа системи ние ще се погрижим за детайлите, докато Вие движите промяната.

Освен традиционното счетоводство и ТРЗ, Leinonen Bulgaria предлага широка гама от професионални консултантски услуги, включително данъчни консултации, прилагане на СИДДО, консултации по формиране на място на стопанска дейност и постоянен обект в чужбина, възстановяване на ДДС от ЕС, определяне на приложимото осигурително законодателство при трансгранични ситуации в старните от ЕС, изготвяне на финасов Due Diligence, регистрация на фирми включително по ДДС в страните, в които Leinonen има офиси, разработване на бизнес планове и др.

Свържете се с нас за повече информация. 

Ние сме ISO 9001 сертифициран партньор

Leinonen Bulgaria е една от първите компании сертифицирани по новите стндарти за качество ISO 9001:2015 в България. Сертификатът е издаден от Бюро Веритас, като гарант за високите стандарти на качество на счетоводните и ТРЗ услуги, които предлагаме на своите клиенти. Прочетете повече.

Ние сме разпознаваем партьор


Изборът ни за участие в различни бизнес платформи е свързан с желанието ни да популяризираме България, като отлично място за правене на бизнес. С нашите счетоводни и данъчни консултации помагаме на чуждестранните инвеститори да се ориентират в местните условия за правене не бизнес.     

Членството на   Leinonen Bulgaria  в Скандинавско-българската Търговска Камара е естествено свързано с финландски произход на компанията. Съдействие и подкрепа за скандинавските компании да влязат на българския пазар е от ключово значение за нас. Много от скандинавските ни клиенти на счетоводни услуги, администриране на заплати и данъчни консултации са наши клиенти и в България за техните дъщерни дружества.  
 

Leinonen Bulgaria е и от първите членове на Британско-българската бизнес Асоциация, създадена в началото на 2015 г. Като активен участник ние се стремим да прадлагаме професионални данъчни и счетоводни консултации, както на българските фирми, желаещи да развиват бизнес с Великобритания, така и на базирани в Обединеното Кралство фирми, интересуващи се от българския пазар. 


Като член на специализираната комисия "Данъци" на Германо-българската индустриално-търговска камара,  Leinonen Bulgaria участва в разработването на теми и семинари, свързани със законодателните промени в счетоводния и финасов сектор на икономиката в България. Latest news

СЕМИНАР: Осигурителни права при командироване на служители Nov 07

Тема: Осигурителни права при командироване на служители в други държави-членки на Европейския съюз – процедури, формуляри и образци, практики.

7-ми ноември (вторник) 2017, 14:00ч

В зала Б, Българска Търговско-Промишлена Палата

ул. Искър 9, 1058 София