Счетоводни и консултантски услуги на световно ниво в България

Leinonen предлага професионални услуги, които позволяват на нашите клиенти да правят успешен международен бизнес. Ние сме  счетовотни специалисти, които могат да се погрижат за всички казуси в тази сфера, както и да предложат уникални възможности за аутсорсинг. Освен това Leinonen предлага  администриране на заплати, професионални консултантски услуги, свързани със счетоводни и международни бизнес операции, както и различни административни услуги.


Leinonen Bulgaria обслужва предимно международни клиенти от всякаква големина. Софийският офис принадлежи към международната счетоводна и консултантска група Leinonen Group. 

Фокус върху клиента


Нашите услуги са ориентирани към нашите клиенти. Това означава, че Leinonen изготвя пакет от услуги, съответстващи най-добре на нуждите на всеки отделен наш клиент. Нашите клиенти получават професионална и лична услуга във всички области, свързани със счетоводството. Нашата сила са нашите прекрасно подготвени и опитни служители, които се стремят да поддържат взаимоизгодни отношения с международните ни клиенти. 

Качеството на услугите на Leinonen се повишава постоянно.


Leinonen Bulgaria заслужи ISO 9001:2015 сертификат за качество на Бюро Веритас. Този сертификат гарантира високите стандарти на качество на услугите, които предлагаме на своите клиенти.

Аутсорсинг – концентрирайте се върху основната си дейност

Концентрацията върху основната дейност е особено важна, когато оперирате на чужди пазари. Най-често срещаното решение, което компаниите взимат независимо от индустрията, в която оперират, е да възможат счетоводството си и всички свързани с него административни задачи на надежден партньор. За мнозинството от международни компании това е естествена част от един успешен и ефективен бизнес модел.

Аутсорсингът на счетоводни услуги е популярен не само заради това, че спестява разходи, но и за това, че генерира по-добри резултати и гарантирано качество. Надеждният счетоводител е един от най-ценните активи, които една компания може да има, що се отнася до сигурност и пълен контрол върху бизнеса.

Работата с нас предотвратяв възможността за каквито и да било счетоводни пропуски и Ви позволява да се концентрирате върху основната си дейност. Ние притежаваме съвременни познания и опит и кооперацията с нас Ви спестява време и енергия.  

Ползи от аутсорсинга на счетоводни услуги могат да бъдат:

  • Непрестанно водене на счетоводството 365 дни в годината
  • Без болнични, празнични дни или отпуски по майчинство
  • Услуги от най-високо качество на разумни цени
  • Съвременно разбиране на местната бюрокрация и бизнес регулации
  • Ценната финансова информация е на разположение за управленски цели своевременно
  • Докладите и финансовите отчети са изготвени винаги навреме
  • Възможност да се концентрирате върху развитието на други сфери на успешния си бизнес

Счетоводители и консултанти на Вашите услуги


Едни от най-честите проблеми, които растящият бизнес изпитва, когато навлиза на чужди пазари са свързани със спецификите на бизнес администрацията в различните държави. Въпреки че общите регулации на Европейския съюз правят бизнес средата в нашия регион стабилна, счетоводните стандарти, правила, закони и управленски практики варират много между държавите.

Всички офиси на Leinonen са се адаптирали към местните бизнес условия и притежават съвременни познания за индустрията. Нашите мениджъри, счетоводители и консултанти са запознати с можество бизнес култури, международни счетоводни стандарти и местна правна рамка, за да могат по най-добрия начин да сътрудничат на нашите клиенти.

Вижте пълния списък с международни услуги на Leinonen Group.      

:

Приемаме утрешните предизвикателства днес


ПОКАНА ЗА БЕЗПЛАТЕН СЕМИНАР

Осигурителни права при командироване на служители в други държави-членки на Европейския съюз – процедури, формуляри и образци, практики.

7-ви ноември (вторник) 2017, 14:00ч

В зала Б, Българска Търговско-Промишлена Палата

ВИЖ ПРОГРАМАТА

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА

Местата са ограничени и се допускат до двама представители от фирма.

Бизнесът движи промяната в България

България е една от най-стабилните икономики в региона в периода на кризата и е новата аутсорс- дестинация на Европа, привличайки все повече инвеститори със своята висококвалифицирана работна ръка, ниски цени, ниски данъци и неразкрит бизнес потенциал. 

Оутсорсване на услугите, неприсъщи на основната дейност на фирмата е икономически обосновано и тенденция не от скоро. С нашите счетоводни бизнес услуги, администриране на заплати и данъчни консултации, Вие можете да се концентрирате върху ключовите аспекти на Вашия бизнес и да сте спокойни за съответствието му с непрекъснато променящите се регулаторни изисквания.  

С нашето международно присъствие в единадесет страни и нашия опит с българската административна, юридическа и икономическа системи ние ще се погрижим за детайлите, докато Вие движите промяната.

Освен традиционното счетоводство и ТРЗ, Leinonen Bulgaria предлага широка гама от професионални консултантски услуги, включително данъчни консултации, прилагане на СИДДО, консултации по формиране на място на стопанска дейност и постоянен обект в чужбина, възстановяване на ДДС от ЕС, определяне на приложимото осигурително законодателство при трансгранични ситуации в старните от ЕС, изготвяне на финасов Due Diligence, регистрация на фирми включително по ДДС в страните, в които Leinonen има офиси, разработване на бизнес планове и др.

Свържете се с нас за повече информация. 

Ние сме ISO 9001 сертифициран партньор

Leinonen Bulgaria е една от първите компании сертифицирани по новите стндарти за качество ISO 9001:2015 в България. Сертификатът е издаден от Бюро Веритас, като гарант за високите стандарти на качество на счетоводните и ТРЗ услуги, които предлагаме на своите клиенти. Прочетете повече.

Ние сме разпознаваем партьор


Изборът ни за участие в различни бизнес платформи е свързан с желанието ни да популяризираме България, като отлично място за правене на бизнес. С нашите счетоводни и данъчни консултации помагаме на чуждестранните инвеститори да се ориентират в местните условия за правене не бизнес.     

Членството на   Leinonen Bulgaria  в Скандинавско-българската Търговска Камара е естествено свързано с финландски произход на компанията. Съдействие и подкрепа за скандинавските компании да влязат на българския пазар е от ключово значение за нас. Много от скандинавските ни клиенти на счетоводни услуги, администриране на заплати и данъчни консултации са наши клиенти и в България за техните дъщерни дружества.  
 

Leinonen Bulgaria е и от първите членове на Британско-българската бизнес Асоциация, създадена в началото на 2015 г. Като активен участник ние се стремим да прадлагаме професионални данъчни и счетоводни консултации, както на българските фирми, желаещи да развиват бизнес с Великобритания, така и на базирани в Обединеното Кралство фирми, интересуващи се от българския пазар. 


Като член на специализираната комисия "Данъци" на Германо-българската индустриално-търговска камара,  Leinonen Bulgaria участва в разработването на теми и семинари, свързани със законодателните промени в счетоводния и финасов сектор на икономиката в България. Latest news

СЕМИНАР: Осигурителни права при командироване на служители Nov 07

Тема: Осигурителни права при командироване на служители в други държави-членки на Европейския съюз – процедури, формуляри и образци, практики.

7-ми ноември (вторник) 2017, 14:00ч

В зала Б, Българска Търговско-Промишлена Палата

ул. Искър 9, 1058 София