Лейнонен България: управление на заплати, счетоводни услуги, данъчни консултации и административни услуги

Макар и България да е държава-членка на ЕС, тя все още не ползва еврото и е запазила някои специфични регулации в областта на трудовите правоотношения, счетоводното отчитане и други административни области. Поради това, чуждестранните собственици не рядко срещат затруднения при стартирането на бизнеса си в България.

Подходящият партньор може да улесни навлизането на Вашия бизнес в страната. За все повече бизнесмени, този партньор е Лейнонен.

Нашата цел

Лейнонен бе учреден на базата на един простичък принцип: предоставянето на услуги, като външен изпълнител за предприятия с чуждестранни собственици и с цел да повиши техните шансове за успех. Никога не сме се отказвали от тази цел. Ако желаете да успеете на българския пазар, ние можем да Ви помогнем.

14

години бизнес в България

100+

финансови специалисти

1500+

клиента

Защо да изберете Лейнонен България

Независимо дали планирате да откриете дъщерно дружество в България или сте предприемач с идеята за самостоятелно предприятие, екипът на Лейнонене е тук за да Ви помага. Обхватът и качеството на нашите услуги са без аналог, а талантът и професионализмът на нашите служители се откроява във всичко, което правим.

Предоставяме професионално, индивидуализирано обслужване с висок стандарт на надеждност и лесна комуникация . Когато работите с Лейнонен, ще чувствате увереност, знаейки, че разполагате със стабилен, дългосрочен партньор, който Ви подпомага в България.

Учредяването на дружество в България и насочването му към успеха е сериозно постижение. Макар и страната да е считана за бизнес ориентирана, намирането на правилния път из регулациите все още изисква търпение и разбиране на местните закони и нормативи. Ако правите това самостоятелно, това е все едно сами да каните грешките и неуспехите. Тук идва ролята на Лейнонен.

Бизнесмените идват при нас, за да се възползват от това, което им предлагаме, а то включва:

Свържете се с нас

Защо да изберете Лейнонен България

Учредяването на дружество в България и насочването му към успеха е сериозно постижение. Макар и страната да е считана за бизнес ориентирана, намирането на правилния път из регулациите все още изисква търпение и разбиране на местните закони и нормативи.

Надеждност

Опитите едно предприятие да тръгне нагоре представляват един стресиращ и несигурен процес. Ние елиминираме много от този стрес и несигурност, предоставяйки надеждни счетоводни и консултантски услуги, обрабортка на заплати и други административни услуги. Когато си партнирате с Лейнонен, важни процеси на Вашия бизнес функционират гладко още от самото начало.

Икономия на време

Едно от най-големите препятствия пред успеха в бизнеса е да бъдат разбирани местните стандарти на счетоводното отчитане, данъците, трудовите правоотношения и регулативната рамка при обработването на заплатите. Когато възложите на Лейнонен Вашите счетоводни и други делови процеси, Вие не просто намалявате срока за придобиване на такова разбиране, а направо го елиминирате.

Гъвкавост

По-ефикасният бизнес е и по-гъвкав. Възлагането на основни делови процеси на Лейнонен ще направи Вашето дружество и по-ефикасно, и по-ефективно. Тази увеличена гъвкавост означава, че ще можете по-добре да реагирате на променящите се пазарни условия и предизвикателства, причинени от важни икономически развития.

Свържете се с нас
Търсите услуга в друга държава?

Сертификати удостоверяващи качеството на нашите услуги

Сертификат ИСО 9001

ИСО 9001 се отнася до международно признат стандарт за Системи за Управление на Качеството.

БЪЛГАРСКИ ФОРУМ НА БИЗНЕС ЛИДЕРИТЕ

Leinonen Bulgaria е член на БЪЛГАРСКИ ФОРУМ НА БИЗНЕС ЛИДЕРИТЕ

Услуги

Уверете се, че Вашите разширяващи се процеси ще бъдат управляеми и печеливши

Нашата мрежа от висококвалифицирани и опитни счетоводители и адвокати в различни страни ще подкрепя вашата компания непрекъснато, като същевременно минимизира вашите разходи.

Свържете се с нас

Save time & eliminate risk by making sure everything is done right, each time no more costly errors or missed deadlines

01

Contact

Contact us by email, via the contact form on the website, or give us a call. We’ll get back within 24 hours.

02

Lets Talk

We will schedule a virtual meeting with one of our team members, during which we will get to know you and your needs.

03

Offer

Once we have all the necessary information, we will present you with a no-obligation offer for your request.

Recent Posts

ноември 30, 2023

Leinonen Bulgaria празнува 25та  годишнина на БЪЛГАРСКИ ФОРУМ НА БИЗНЕС ЛИДЕРИТЕ

Като член на Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ), Лейнонен България участва в церемонията по честването на 25-ата годишнина на Форума на 21 ноември 2023…

Продължавайте да четете
ноември 28, 2023

Данъчното облекчение за родители на деца, ненавършили пълнолетие за 2023

Намаляването на данъчната основа за родители, които отговарят на условията за данъчно облекчение за деца за 2023 и сумите, които родителите могат да получат е…

Продължавайте да четете
октомври 26, 2023

Лейнонен България стана член на Българският форум на бизнес лидерите

На нарочна церемония на 26 септември 2023 г. беше връчен и почетен плакет за членство на Лейнонен България в Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ)…

Продължавайте да четете

Свържете се с нас

Използвайте формата, за да изпратите бързо запитване.

    Търсите услуга в друга държава?